Hummus med potetlompechips

Potetlompe er et supert alternativ til vanlig chips! Sammen med hummus blir dette et spennende tilskudd til kveldskosen.
Hummus med potetlompechips

Ingredienser

Hummus
Potetlomper
Lime

Fremgangsmåte:

Skjær ønsket antall potetlomper i 6 like store trekanter. Legg dem på et stekebrett med bakepapir, ringle litt olje over og strø på salt, pepper og paprikapulver. Stekes midt i stekeovnen på 225°C i 10 minutter eller til lompene er sprø.

Serveres med hummus og en skvis lime på toppen.

Prøv en annen inspirerende rett!

Crabsticksalat i hjertesalat, landscape format

Crabsticksalat i hjertesalat

Selv om du ikke spiser brød kan du likevel la deg friste av våre pålegg. Disse friske munnfullene gjør deg både glad og mett!

Salatmestern ekte majones på rekesmørbrød

Rekesmørbrød

Få ting smaker sommer – som et skikkelig rekesmørbrød! Trekk pusten dypt og nyt…