Stek falaflene til de er gjennomvarmet og har en sprø, ytre skorpe.
Varme pitabrødene i ovnen.
Smør tzatziki på pitabrødene og ha på agurk og sukkererter.
Legg 2-3 falafler på hvert pitabrød.
Toppes med fersk mynte, limesaft og hvitløksdressing.
Stek falaflene til de er gjennomvarmet og har en sprø, ytre skorpe.
Varme pitabrødene i ovnen.
Smør tzatziki på pitabrødene og ha på agurk og sukkererter.
Legg 2-3 falafler på hvert pitabrød.
Toppes med fersk mynte, limesaft og hvitløksdressing.
Potetlompe er et supert alternativ til vanlig chips! Sammen med hummus blir dette et spennende tilskudd til kveldskosen.
Selv om du ikke spiser brød kan du likevel la deg friste av våre pålegg. Disse friske munnfullene gjør deg både glad og mett!
Det trenger ikke være vanskelig å spise skikkelig godt. Denne blingsen lager du på fem minutter!
2021 © SalatMestern