Stek falaflene til de er gjennomvarmet og har en sprø, ytre skorpe.
Varme pitabrødene i ovnen.
Smør tzatziki på pitabrødene og ha på agurk og sukkererter.
Legg 2-3 falafler på hvert pitabrød.
Toppes med fersk mynte, limesaft og hvitløksdressing.
Stek falaflene til de er gjennomvarmet og har en sprø, ytre skorpe.
Varme pitabrødene i ovnen.
Smør tzatziki på pitabrødene og ha på agurk og sukkererter.
Legg 2-3 falafler på hvert pitabrød.
Toppes med fersk mynte, limesaft og hvitløksdressing.
Sjømat og chilli er som hånd i hanske! Denne pizzaen kan gjøres så sterk du ønsker, bare tilpass mengden fersk chilli.
Skjær en skive av ditt favorittbrød. Smør på din favorittleverpostei. Ta på rikelig med SalatMesterns majones. Pynt gjerne med litt basilikum, bønnespirer og pepper.
Denne salaten passer perfekt på middagsbordet, eller du nyte den for seg selv.
2022 © SalatMestern