Stek falaflene til de er gjennomvarmet og har en sprø, ytre skorpe.
Varme pitabrødene i ovnen.
Smør tzatziki på pitabrødene og ha på agurk og sukkererter.
Legg 2-3 falafler på hvert pitabrød.
Toppes med fersk mynte, limesaft og hvitløksdressing.
Stek falaflene til de er gjennomvarmet og har en sprø, ytre skorpe.
Varme pitabrødene i ovnen.
Smør tzatziki på pitabrødene og ha på agurk og sukkererter.
Legg 2-3 falafler på hvert pitabrød.
Toppes med fersk mynte, limesaft og hvitløksdressing.
Skjær et rundstykke i to. Legg på salat og rikelig med din favorittsalami. Ta på ønsket mengde med SalatMesterns majones. Pynt gjerne med valgfrie urter
Skjær opp valgfritt brød, gjerne surdeigsbrød. Kutt opp avokado og legg på brødskiven. Ha på ønsket mengde Skagensalat. Topp med dill og noen dråper sitron.
Har du en pizzabunn er mulighetene uendelige. Prøv denne eksotiske varianten med frukt!
2022 © SalatMestern