Vask, og fordel hjertesalatbladene på en tallerken eller et fat.
Fyll bladene med rekesalat, cherrytomater, basilikum og dill.
Topp det hele med sesamfrø, pepper og litt lime.

Vask, og fordel hjertesalatbladene på en tallerken eller et fat.
Fyll bladene med rekesalat, cherrytomater, basilikum og dill.
Topp det hele med sesamfrø, pepper og litt lime.

Lag et snitt på toppen av en brioche baguett. Fyll med salatblader og rikelig med roastbeef. Ta på SalatMesterns majones etter eget ønske. Pynt gjerne

Det trenger ikke være vanskelig å spise skikkelig godt. Denne blingsen lager du på fem minutter!

Stek eller grill pølser etter eget ønske, og ha de på en tallerken. Legg på en klase med cherrytomater. Forsyn deg med en god porsjon
For å gi de beste opplevelsene bruker vi og våre partnere teknologier som cookies for å lagre og / eller få tilgang til enhetsinformasjon. Samtykke til disse teknologiene vil tillate oss og våre partnere å behandle personopplysninger som surfe-/navigeringsatferd eller unike IDer på dette nettstedet og vise (ikke) personlige annonser. Hvis du ikke samtykker eller trekker tilbake samtykke, kan det påvirke visse funksjoner og funksjoner negativt.
Klikk nedenfor for å samtykke til ovennevnte valg eller ta detaljerte valg. Dine valg blir bare brukt på dette nettstedet. Du kan når som helst endre innstillingene dine, inkludert å trekke tilbake samtykket ditt, ved å bruke bryterne på cookie-erklæringen, eller ved å klikke på knappen "Administrer samtykke" nederst på skjermen.