Sustainability
We are a down-to-earth company in Fredrikstad, which started on a kitchen table. Of course, we follow all guidelines from the authorities, with a focus on sustainability from start to finish, as it should be; natural, honest and open.

Vårt arbeid innen bærekraft frem til 2025
Hos Salatmestern tar vi ansvar for hvordan maten vi produserer

Nytt grønt gjennombrudd:
Salatmestern er Miljøfyrtårn-sertifisert
Miljøfyrtårn er en anerkjent norsk miljøsertifisering, som forplikter virksomheter til

På god vei mot klimanøytralitet
Etter starten med å kartlegge klimagassutslippene våre i 2016 og


Kjølig suksess
Nedkjøling av råvarer og produksjonslokaler, samt kjøling og nedfrysning av

Etablerer solcelleanlegg på tak og fasade
SalatMestern satser på bærekraft og tar nå i bruk solcellepaneler

Bærekraftig scampi
Produksjon av scampi har vært i kritisk søkelys i mange år. Og det til dels med god grunn. Derfor har SalatMestern hatt sterkt fokus på innkjøp av bærekraftig scampi siden oppstart.
